PDF

Kompresoni PDF

Mjeti më i mirë për të compress madhësinë PDF në përputhje me rrethanat duke përdorur slider

Imazhi në PDF

Mjeti më i shpejtë për të kthyer imazhe të shumta në skedarin PDF në internet.

PDF në imazh

Ju lehtë mund të konvertojë faqet PDF në imazhe në internet.

Bashkoni PDF

Bashkoni skedarë të shumëfishtë PDF në një PDF të vetme. Ju gjithashtu mund të korrigjoni skedarët PDF në përputhje me rrethanat.

Bashkoni PDF dhe Imazh

Ju mund të bashkoni PDF dhe Imazhe në një skedar PDF në internet.

JPG në PDF

Konvertoni shumë imazhe JPG në skedarin PDF në internet.

PDF në JPG

Ju lehtë mund të konvertojë faqet PDF në çdo imazh JPG.

Rrotullohen PDF

Ju mund të rrotullohen faqet PDF duke përdorur Rotator në përputhje me rrethanat.

Hiq faqet

Ju mund të hiqni faqe të vetme ose të shumta nga PDF në përputhje me rrethanat.

Shto numrin e faqes

Mjeti më i shpejtë për të shtuar numrat e faqeve në skedarin PDF.

Shto ujëra

Mënyra më e mirë për të shtuar ujëra në skedarin PDF në internet.

Split PDF

Ndani faqet në rangun fiks ose duke dhënë gamën e faqeve nga PDF në përputhje me rrethanat.

Ekstrakt PDF

Mjeti më i mirë për nxjerrjen e secilës faqe ose duke dhënë gamën e faqeve nga PDF.

Organizoni PDF

Ju lehtë mund të organizoni faqet PDF në internet si ju pëlqen.

Pritini PDF

Ju mund të shkurtoni PDF faqe të vetme ose të shumëfishta të PDF-së.

Ekstrakt Imazhe

Mjeti më i mirë për nxjerrjen e të gjitha imazheve të përfshira në një PDF.

PDF në tekst

Ju thjesht mund të konvertohet PDF në skedar tekst në internet.

Tekst në PDF

Ju thjesht mund të konvertohet Teksti në skedar PDF në internet.

JPG në Word

Ju lehtë mund të konvertohet shumë JPG në skedarin Word.

PNG në PDF

Ju lehtë mund të konvertohet një shumë e PNG në PDF file.

PDF në PNG

Ju thjesht mund të konvertohet PDF në skedarin PNG në internet.

Pse të zgjidhni 11zon.com?
  1. i pakufizuar
  2. Shpejt
  3. i sigurt
  4. Pa pagesë
  5. Përdorues miqësore

KARAKTERISTIKA

i pakufizuar

Të gjitha shërbimet janë falas dhe ju ofrojnë t'i përdorni ato kohë të pakufizuara pa ndonjë kufizim.

Shpejt

Përpunimi i mjeteve tona është i fuqishëm. Duhet më pak kohë për të kryer ndonjë detyrë në çdo mjet.

Siguria

Ne nuk ngarkojmë asnjë lloj skedari kudo në Server. Skedarët tuaj PDF, Image, etj janë shumë të sigurta.

Përdorues miqësore

Të gjitha mjetet janë të dizajnuara për të gjithë përdoruesit, njohuri të avancuara nuk është e nevojshme.